Избирайки “Приемам”, се съгласявате със съхранениeто на "бисквитки" на Вашето устройство, за да подпомогнете навигацията на сайта, анализа на употребата на сайта и нашите маркетингови усилия.
Вижте нашата Политика за Поверитленост за повече информация.
Логото на кандидатствай - илюстрация на звезда.

За нас

кандидатствай е единен информационен портал за малки и големи с цел успешно канидатсване в държавни и частни образователни институции.

Защо?
Стрелка-бутон за падащо меню.

По лични причини неколкократно ни се е налагало да се сблъскаме с препятствията на образователната система в България. Поради бавната и нестандартизирана дигитализация на всички държавни институции, съвременните поколения у нас са все по-отблъснати от опитите да достигнат до важната за тяхното развитие информация.

Това е и една от причините да съществува ярко разделение между успеха и устрема на ученици от семейства с възможности и тези без.  Ние от кандидатствай вярваме в това, че достъпът до информация трябва да е бърз, лесен и неограничен.

Кой?
Стрелка-бутон за падащо меню.

Платформата на кандидатствай е направена изцяло със средства и инициатива на креативно студио alles + jetzt. В основата на студиото е да балансира работата си между частния сектор и инициативи, които ще допринесат за бъдещите поколения.

Как?
Стрелка-бутон за падащо меню.

Поддръжката на сайта е изцяло с лични средства. Затова и ще видите реклами в Блог секцията му. За момента целим да стигнем до достатъчен брой хора, така че сайтът да може естествено да се издържа сам.

Какво?
Стрелка-бутон за падащо меню.

Наш основен приоритет е да предлагаме съвременно,обективно и научно и/или официално подкрепено съдържание, източниците, на което, могат да бъдат намерени на края на всички статии.

Тук е място, където ученици на всяка възраст и техните родители ще могат да намерят съвети, най-добри практики и информация от МОН, синтезирани по разбираем начин.

Как да помогна?
Стрелка-бутон за падащо меню.

Най-добрият начин, по който можете да помогнете на нашата платформа, е като споделите съдържанието ни с ваши приятели, познати и други хора, на които може да им бъде полезно.

В случай, че искате да допринесете финансово, може да подпомогнете каузата на кандидатствай с избрана от вас сума тук.

кандидатствай е независима платформа — всички средства ще бъдат използвани за поддръжка и подобрение на съдържанието ни.

Юридическа информация
Стрелка-бутон за падащо меню.

Платформата е изградена и представлявана изцяло по инициатива на АЛЕС ПЛЮС ЙЕТЦТ ЕООД

Email: hi@kandidatstvai.bg
Номер по ЗДДС: BG206678127